Intresseanmälan bredband

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Här kan du anmäla intresse för bredband via fiber till din fastighet. Det finns tre alternativ i tjänsten.

OBS! Du som redan har lämnat en intresseanmälan via vår gamla blankett behöver inte registrera dig i etjänsten.

Ny intresseanmälan för dig som bor i en by vi ännu inte byggt ut.

Du kan lämna in en intresseanmälan om du bor i en by som inte är utbyggd. Om det kommer många intresseanmälningar från en by kan det påverka prioriteten i utbyggnaden av byar. Din intresseanmälan är i det här läget inte bindande.

Efteranmälan för dig som bor i en by där vi redan har byggt ut.

Då tillräckligt många fastighetsägare i din by lämnat in en intresseanmälan gör vi en projektering för att få fram ett pris till dig. Om fibernätet passerar din fastighet och ligger inom markeringen i kartbilden över din by bör kostnaden bli rimlig. Ju längre från fibernätet du bor desto högre blir kostnaden för en bredbandsanslutning. Du betalar en faktisk kostnad för din anslutning. Vi återkommer med en offert till dig!

Ägarbyte, tänk på att den kontaktinformation du då fyller i ska vara den nya ägaren.

Om fastigheten säljs skall den nya ägaren inte betala en ny anslutningsavgift men en anmälan om ägarbyte skall göras till Bodens kommun.

Kartor

Du kan se kartor både för utbyggda och ej planerade områden.

Dina åtaganden

Fastighetsägaren ansvarar för att ställa upp med egen arbetsinsats under installationsarbetet och skall finnas tillgänglig för att ge tillträde till sin fastighet. Fastighetsägaren ansvarar för att utse lämpligt teknikutrymme i fastigheten för mediakonverter och var på fastigheten håltagning skall ske.

Månadskostnad

Kostnaden du kommer att betala för Data, TV, och Teletjänster beror på vilka tjänster du tecknar med tjänsteleverantören. Det finns många tjänsteleverantörer att välja bland. För mer information se www.bredbandswebben.se

Behandling av personuppgifter

Följande behövs för e-tjänsten

  • E-legitimation
  • Fastighetsbeteckning

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa